Aile Çocuk Eğitim Programımız

Geleceğimizin teminatı olan gençlerin; sosyal, bilişsel, duygusal ve ahlâkî yönden sağlıklı olarak gelişebilmeleri okul-aile-çocuk arasındaki iletişimin kuvvetli olmasına bağlıdır düsturundan hareketle Şehit Polis Hakan Yılmaz İmam-Hatip Ortaokulu olarak, velilerimizin eğitim-öğretimin ayrılmaz bir parçası olduklarına inanmakta ve bu anlayışla Din Öğretimi genel Müdürlüğü’nün “Aile Çocuk Eğitim Programı” projesi çerçevesinde veli ve öğrencilerimize yönelik eğitimler düzenlemekteyiz.

Okulumuz velilerine yönelik, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. DR. ÖGR. ÜYESİ Duran Ali YILDIRIM hocamız ‘Dijitalleşme ve Maneviyat’ konulu; Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi DR. ÖGR. ÜYESİ ESMA   ÖZMAYA Hocamız ‘Kriz ve Öfke Yönetimi,  Prof. Dr. Murat YILDIZ "Öğrencinin Başarısında Ailenin Rolü', Doç. Dr. Fuad BAKİOĞLU 'Olumlu Davranış Geliştirmede Ahlaki Gelişimin Önemi’ konularında seminer vermişlerdir.

Rehberlik Servisi olarak öğrencilerimize Akran İlişkileri, Teknoloji Bağımlılığı, Öfke Kontrol Teknikleri konularında seminerler düzenledik.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez Şehit Polis Hakan Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu

Kaynak:https://karamaniho.meb.k12.tr/icerikler/aile-cocuk-egitim-programimiz_15154042.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)