Aile Okulu Veli Eğitimlerimiz Devam Ediyor!!!

Çocuklarının eğitiminde en önemli yapı taşlarından biri olan ailelerin ve devamında toplumun sağlığının korunmasına katkı sağlamak; aile içi ilişkiler, ev yönetimi ve çocukların davranış yönetimlerine rehberlik edilmesi vb. amaçlarla Bakanlığımız tarafından Aile Okulu Projesi başlatılmıştır.

Dijitalleşme çağında kitle iletişim araçlarının sunduğu imkanlardan en iyi şekilde yararlanılmasını temin etmek ve olası zararlı etkilerden korunmak için gerekli tedbirleri almak amacıyla öğrencilerin yanı sıra öğretmenlerin ve ailelerin de desteklenmesi önemli hale gelmiştir. Aile içi ilişkiler, ev yönetimi ve çocukların davranış yönetimlerine rehberlik edilmesi sağlanarak millî manevi ve kültürel değerlerimizin aileler yoluyla çocuklarımıza aktarılması yoluyla ailenin ve de dolayısıyla toplumun sağlığının korunmasına katkı sağlanması amaçlanmaktadır. Proje'nin uygulamaları, Halk Eğitimi Merkezlerinde ve örgün eğitim kurumlarında açılan kurslar yoluyla gerçekleştirilmektedir.

Bu proje kapsamında Hamamözü Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak ilçemiz okullarında eğitim gören öğrencilerimizin velilerine yönelik Aile Okulu (Veliler İçin) kurslarımıza başladık. Lise ve ortaokuldan sonra Atatürk İlkokulu velilerine Rehber Öğretmen H. Mert ÖZTURKUT tarafından açılan kursumuz devam etmektedir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Amasya Hamamözü Hamamözü Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)