"Akademik Koçluk ve Danışmanlık"projemiz Hibe Desteği Kazandı.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce, Anadolu imam hatip lisesi ve imam hatip ortaokullarında öğrenim gören öğrencilerin akademik başarı, bilimsel, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetler ile millî, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri benimseyen ve koruyan bireyler olarak yetiştirilmesi amacıyla yürütülen "Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) Destek 2021 Programı" proje başvuruları sonuçlandı. Okulumuzun "Akademik Koçluk ve Danışmanlık " projesi kabul edilerek 22.000 TL hibe desteği almaya hak kazanmıştır.

ERDEM Destek 2021 programına okullardan yoğun ilgi gösterildi. Destek Programı kapsamında 1.108 imam hatip okul başvuru yaptı.

Destek programına başvuru yapan 1.108 proje arasından yapılan değerlendirmeler sonucunda, mevcut bütçe imkânları çerçevesinde 137 proje hibe desteği almaya hak kazandı.

2021 Yılı içerisinde önce Din Öğretimi Genel Müdürlüğü "Okuyorum" Projesine hibe desteği almaya hak kazanmıştık.Bu yıl ikinci olarak Türkiye genelinde projesi kabul gören 137 okul içerisine girmenin haklı gurunu yaşıyor ,Proje hazırlanması safhasında emeği geçen başta okul Müdürümüz Muhammet UYSAL , Müdür Yardımcımız Suat SEVİNDİK ,Rehber Öğretmenimiz Emrah TÜVER ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Erdem Destek 2021 Programı kapsamında hibe desteği almaya hak kazanan okul listesi için tıklayınız.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Zonguldak Kozlu Şehit Yusuf Yelkenci Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)