Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı Açılış Töreni

 "Geçmişten Geleceğe Akıl ve Zeka Oyunları Projesi" kapsamında yapımı tamamlanan ''Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı'' törenle hizmete açıldı.

Proje sorumlusu okulumuz sınıf öğretmeni Sertan KUŞ ile birlikte proje denetim kurulunda görevli okul müdürü Murat BOZKRT, proje yürütme komisyonunda görevli okulumuz müdür yardımcısı Bayram Tufan EROĞLU, rehber öğretmeni Ayşegül ÜNAL,sınıf öğretmeni Rahmi UYSAL'ın gayretleri ve hayırseverlerin destekleriyle hazırlanan Akıl ve Zekâ Oyunları Sınıfında, öğrencilerin zekâ gelişimlerine katkıda bulunması ve akıl yürütme becerilerini geliştirmesi gibi kazanımlar elde etmeleri hedeflenmektedir.

Akıl ve Zeka Sınıfı açılışı; Belediye Başkan Bekir Altan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Eray Sarı ve Okul Müdürlerinin katılımıyla İlçe Kaymakamımız Dr. Polat Kara tarafından gerçekleştirildi.Açılışın ardından, oyun oynayan öğrencilere eşlik eden Kaymakam sayın Dr. Polat Kara, okul müdüründen bilgi alıp sınıfın açılmasına katkıda bulunanlara teşekkür etti.Program kurdele kesimi ve hatıra fotoğrafı çekimleriyle son buldu.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Hatay Payas Kanuni İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)