Alya Belinay Madan Temsili Müdürümüz Oldu

 Uğur Böcekleri sınıfından Alya Belinay MADAN , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103. Yıldönümü kutlamaları kapsamında temsili okul müdürümüz oldu.

      23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103. Yıldönümü kutlamaları kapsamında Uğur Böcekleri sınıfından Alya Belinay MADAN ve öğrenci heyeti Okul Müdürü Adnan KARAKURLUK'u ziyaret etti. Okul Müdürümüz öğrenci ve öğretmenlerimizle sohbet ettikten sonra makamını Uğur Böcekleri sınıfından Alya Belinay MADAN 'a devretti.

     Temsili olarak bir günlük okulumuzun müdürü olan Alya Belinay MADAN’ın ilk talimatları sınıflara oyuncak alınması ve yemek menülerindeki bir takım değişiklikler oldu. Öğretmen ve öğrencilerle 23 Nisan Kutlama programı hususunda toplantı yapılmasının ardından eğitim öğretim faaliyetler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

     Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 23 Nisan'ı tüm dünya çocuklara armağan ettiğini belirten Okul Müdürümüz Adnan KARAKURLUK, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, bütün dünya çocuklarına armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın sevinci içindeyiz. Bütün çocuklarımızın bayramı kutlu olsun. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız; yarınımızın eğitimcileri, okul müdürleri, idarecileri, sağlıkçıları, sanatçıları, bilim insanları olacaklardır. Bütün gayretimiz buna yöneliktir. Bunda başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum. Bu vesileyle Kıymetli öğrencilerimize selamlarımı iletiyorum' şeklinde konuştu.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Zonguldak Merkez Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)