Anadolu Mektebi Cengiz Aytmatov İl Paneli

Zonguldak İl Millî Eğitim Müdürlüğü- Anadolu Mektebi işbirliğinde, Saime Toptan Sosyal Bilimler Lisesi tarafından yürütülen Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Projesi kapsamında düzenlenen  “Bozkırın Bilge Sesi Cengiz Aytmatov” İl Paneli 8 Mayıs 2024 Çarşamba günü  10.30'da Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Projesi Yürütme Kurulu Başkanı Sami Güçlü'nün ve kalabalık bir dinleyici toplululuğu huzurunda gerçekleştirildi. 

ANADOLU MEKTEBİ CENGİZ AYTMATOV İL PANELİ Okulumuz Saime Toptan Sosyal Bilimler Lisesi koordinesinde yürütülen "Anadolu Mektebi Yazar Okumaları kapsamında İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz himayesinde 4 okulumuzdan  panelist öğrencilerin sunumları ile Cengiz Aytmatov Zonguldak İl Paneli Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Doç.Dr. Ali Arslan Salonunda gerçekleştirildi.

 

Panele Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sayın Sami Güçlü, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sayın Cezmi Yalınkılıç, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Melih Geniş ile Dekan Yardımcısı ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Sayın Doç. Dr.Yücel Namal, İlahiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr.  Seyfullah Kara ile Dekan Yardımcısı Sayın Doç. Dr.  Hikmetullah Ertaş, İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Osman Bozkan; değerlendirme konuşmacısı olarak Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Doktor Öğretim Üyesi Sayın Osman Arıcan, okul müdürleri, danışman öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.

Panelin selamlama konuşmasını İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Osman Bozkan yaptı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Sayın Osman Arıcan değerlendirme konuşmalarını yaptı.

Panelin sonunda; Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sayın Sami Güçlü ile İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sayın Cezmi Yalınkılıç'ta bir değerlendirme konuşması yaparak panelist öğrencileri tebrik ettiler. 

Panel ve konuşmalardan sonra öğrencilere, danışman öğretmenlerine ve okullarına katılım belgesi ve hediye takdimi yapıldı.

İl Millî Eğitim Müdürümüz Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı Sayın Sami Güçlü'ye günün anısına şehrimizi yansıtan madenci kalemliği hediye etti.

Katılan okullarımıza, kıymetli misafirlerimize ve destekleri için İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Osman Bozkan'a ve il yönetimimize teşekkür ediyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Zonguldak Merkez Saime Toptan Sosyal Bilimler Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)