"anadolu Muhabbet Yazı Dizisi" Bekir Demir Hocamızı Yakından Tanıyalım. . .

1)Kendinizi kısaca tanıtır mısınız ?

Kahramanmaraş Döngel köyünde dünyaya geldim. İlkokulu Döngel İlköğretim okulunda okudum, ortaokulu Tekir Ortaokulunda okudum, liseyi Kahramanmaraş Lisesinde, üniversiteyi Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümünde okudum. Yüksek lisansımı da Konya Selçuk Üniversitesinde yaptım.

2010 yılında öğretmen olarak Kahramanmaraş Pazarcık’a atandım. 11 yıldır öğretmenlik hayatımız devam ediyor şuanda da Afşin Anadolu Lisesinde aktif olarak çalışıyorum.

 

2)Anadolu Lisesini bir kaç cümleyle anlatır mısınız?

 Anadolu Lisesi gerçekten konum olarak çok güzel bir yerde kurulmuş. hem coğrafi olarak , hem şehrin içi hem dışı, çevremizde çok fazla okul yok bundan dolayı da artımız var yani başka okullarla sıkıntımız olmuyor aynı zamanda çok iyi öğrencilerimiz iyi bir idari kadromuz çok iyi bir öğretmen kadromuz ve diğer çalışan personellerimizle birlikte gerçekten bir aile havasında devam eden bir okul yani burada olduğumuz için hepimizin çok mutlu olması gerekir.

3)Okul sizce sadece dersten ibaret midir?

Okul kesinlikle sadece dersten ibaret değildir yani okul öğrencilerimizi hayata hazırlayan bir yerdir sadece ders olarak göremeyiz siz burada toplumda nasıl davranılır, nasıl oturulur, nasıl kalkılır, giyim kuşam da okul kurallarına uyarak sizi nasıl disipline edebiliriz farklı kültürden gelen öğretmenlerimiz öğrencilerimiz var.

Farklı kültürleri tanıma yani okul sadece ders değil hayata hazırlayan bir yerdir aynı zamanda.

 

 

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kahramanmaraş Afşin Afşin Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)