Anasınıfı Öğrencilerimizin Unutulmaz Mezuniyet Töreni

Mezuniyet törenine veliler yoğun ilgi gösterirken, öğrenciler ilk kez mezuniyet sevincini ve mutluluğunu aileleri ile birlikte yaşadı. Minik öğrenciler şıklıkları ile dikkat çekerken, ailelerinin de heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı.

Minikler mezuniyet andını hep bir ağızdan okudu, müzikal şovlar ve dans gösterileri yaptı.  Kep atarak mezun olmanın mutluluğunu yaşayan çocukların dans gösterileri izleyenleri büyüledi.

Minikler, bir yandan mezun olmanın mutluluğunu yaşarken diğer yandan Öğretmenlerinden ayrılacak olmanın üzüntüsünü yaşadılar.

 

Yaptığı çalışmalarla her yıl başarılarına yenisini ekleyen sınıf öğretmenleri Hilal YILDIRIM, “Okul öncesi eğitimi alan geleceğin mimarı minik öğrencilerimin ilk mezuniyet heyecanlarına ortak olmanın sevincini ve heyecanını ben de onlarla birlikte yaşıyorum.

Çocuklarımız aldığı eğitimlerle birçok bilgi birikimine sahip oldu. Onları çok önemsiyorum ve onlara güveniyorum. Hepsi ilkokul öğrencisi olacak, aldıkları eğitimleri daha ileriye taşıyarak ülkemiz adına başarılı bireyler olacaktır. Çocuklarıma inancım tam, başarılarıyla her zaman gurur duyacağım.” açıklamasında bulundu.

Okul öncesi eğitimlerini tamamlayan minik öğrenciler cübbe giyip, kep takarak mezun oldu.

Çınarcık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Anasınıfı olarak 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Mezuniyet Törenini gerçekleştirdik.

Yıl boyunca verdiği emekler ve öğrencilerimize kattığı değerler için Anasınıfı Öğretmenimiz Hilal YILDIRIM’a ve katılımlarından dolayı çok değerli velilerimize teşekkür eder, mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Yalova Çınarcık Çınarcık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)