Ankara / Altındağ Muammer Şahin Ortaokulu

Telefon:(312)3180069 Adres:Örnek Mahallesi Babür Caddesi Hazım Körmükçü Sokak No/4 Altındağ/ANKARA Web Sitesi:https://muammersahinortaokulu.meb.k12.tr Ankara Okulları, Ankara Altındağ Okulları, Ankara Ortaokulları, Ankara Altındağ Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Ankara Ortaokul Haberleri, Ankara Altındağ Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://muammersahinortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonDisiplin ve düzen ile hoşgörü ve özgür düşünmeyi harmanlayarak sürdürülebilir gelişmeyi sağlamak. Öz değerlendirinden uzaklaşmadan, bilim ve teknolojinin olanaklarını kullanarak araştıran, sorgulayan, katılımcı, sorumluluk bilinci olan öğrenciler yetiştirmek. Üst öğretim kurumlarında ve yaşamda başarı elde etmeleri için gerekli eğitim ortamını sağlamaktır.
MisyonKendine ve çevresine saygılı, duyarlı, öz güveni gelişmiş, sorgulayan, ulusal çıkarları kişisel çıkarlarından önde gören bireyler yetiştirmek. Türkiye Cumhuriyetine layık, laik, demokratik, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı bir yönetim anlayışıyla şekillenmiş, tercih edilen seçkin öğrencilerinin, mezunlarının, velilerinin ve personelinin bir parçası olmaktan gurur duyacağı bir okul olmaktır.
BaşarılarTÜBİTAK 4006 2020 Bilim Fuarı
Telefon(312)3180069
Faks03120000000
AdresÖrnek Mahallesi Babür Caddesi Hazım Körmükçü Sokak No/4 Altındağ/ANKARA
İnternet Sitesihttps://muammersahinortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÇevresinde tiyatro, sağlık ocağı, hastane ve alışveriş yapılabilecek ortamlar da dahil pek çok imkan bulunan bölgemizde çeşitli kurumlara ait lojmanlar ve apartmanlar temel yaşam alanlarıdır.
UlaşımOkulumuz il merkezi olan Kızılay´a 5,3 km uzaklıktadır.Okulumuza Kızılay´dan Örnek mahallesi otobüslerine binerek ulaşılabilir. Ayrıca Ulus´tan, Altındağ Belediyesinin altından, Sıhhiye Köprüsünün üstünden, Ulucanlar Göz Hastanesi yakınlarından Çinçin dolmuşları ile de ulaşılabilir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz il merkezi olan Kızılay´a 5,3 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri08.30-14.30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerBASKETBOL, FUTBOL, VOLEYBOL
  • Öğretmen Sayısı34
  • Öğrenci Sayısı477
  • Derslik Sayısı18
  • BT Odası Sayısı1
Kaynak:https://muammersahinortaokulu.meb.k12.tr/06/01/733999/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)