Ankara / Kahramankazan Şehit Ümit Güder Ortaokulu

Telefon:03128141063 Adres:Kayı Mahallesi, Kayı Boyu Caddesi, No 7 06980 Kahramankazan/ANKARA Web Sitesi:https://sehitumitguderoo.meb.k12.tr Ankara Okulları, Ankara Kahramankazan Okulları, Ankara Ortaokulları, Ankara Kahramankazan Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Ankara Ortaokul Haberleri, Ankara Kahramankazan Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://sehitumitguderoo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitimde öncü bir konuma gelerek aşamalı bir şekilde tüm okullar içinde tercih edilen özgün çalışmaları ile model gösterilen, bilim ve teknolojinin ışığında geleceğe yön veren sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren bir eğitim kurumu haline gelmektir.
MisyonŞehit Ümit Güder Ortaokulu olarak elimizdeki fırsatları en iyi şekilde değerlendirerek çağın gerekleri ile donanmış uygun eğitim ortamlarında bilimsel yöntem ve teknikleri kullanarak özgür düşünen kendisi ve toplumla barışık Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında demokratik davranışlar sergileyebilen, milli ve manevi değerleri benimsemiş, bilgi üreten bireyler yetiştirmek, onları hayata ve/veya bir üst eğitim kurumuna hazırlamak için varız.
Telefon03128141063
AdresKayı Mahallesi, Kayı Boyu Caddesi, No 7 06980 Kahramankazan/ANKARA
İnternet Sitesihttps://sehitumitguderoo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz ilçe merkezinde olup; Jandama, Şehir Stadı ve Kazan Belediyesi Spor Salonu´nun arasında bulunmaktadır.
UlaşımOkulumuz Kahramankazan ilçe merkezinde, toplu taşıma güzergahı üzerinde merkezi bir konumdadır.Okulumuza ulaşmak için; büyükşehir belediyesi EGO otobüslerini ve özel halk
otobüslerini kullanabilirsiniz. Okulumuz toplu taşıma güzergahına yakın bir konumda olduğu için Ankara merkez ilçelerden toplu taşıma yoluyla gidiş-geliş yapılabilir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Kahramankazan ilçe merkezinde, toplu taşıma güzergahı üzerinde merkezi bir konumdadır.
Ders Saatleri08:50 - 14:22
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı36
  • Öğrenci Sayısı521
  • Derslik Sayısı18
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://sehitumitguderoo.meb.k12.tr/06/14/853575/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)