Ankara / Pursaklar Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Telefon:03125272772 Adres:YUNUS EMRE MAH. BENLİ SK. NO 15 PURSAKLAR / ANKARA Web Sitesi:https://pursaklarmehmetakifersoyilkokulu.meb.k12.tr Ankara Okulları, Ankara Pursaklar Okulları, Ankara İlkokulları, Ankara Pursaklar İlkokulları, İlkokul Haberleri, Ankara İlkokul Haberleri, Ankara Pursaklar İlkokul Haberleri
Kaynak:https://pursaklarmehmetakifersoyilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim-öğretimde kalitesi ve başarılı çalışmaları ile fark yaratan,Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş; laik ve demokratik değerlerle donanmış; bireysel farklılıkları dikkate alan ; araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş; yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı nesiller yetiştiren;sevgi ve saygının olduğu,güven ve huzurun sağlandığı mutlu bir kurum olmaktır.
MisyonDüşünceye, inanca, güzel ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayalı bir öğretim anlayışının öğrencilerimize yayılmasına katkıda bulunmak;bilgili, kültürlü, başarılı, temel yaşam ve 21.yüzyıl becerilerine sahip, kendine güvenen, yaratıcı, çok yönlü, problemlere çözüm üretebilen; milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren bireyler yetiştirmektir
Telefon03125272772
AdresYUNUS EMRE MAH. BENLİ SK. NO 15 PURSAKLAR / ANKARA
İnternet Sitesihttps://pursaklarmehmetakifersoyilkokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz il merkezine 12 km, ilçe merkezine 2 km uzaklıktadır.Ulaşım Ankara Büyükşehir Belediyesi otobüsleri (438-439-440 Nolu), ÖHO ve dolmuşlar (Ulus -Pursaklar) ile sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz il merkezine 12 km, ilçe merkezine 2 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiOkulumuzda öğrenci servis taşımacılığı yapılmaktadır.
Ders Saatleri09.00-14.40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
ProjelerOkulumuzda e-twinning projesi, Beslenme Dostu Okul Projesi ve Beyaz Bayrak Projesi, Okulum temiz projesi tamamlanmıştır. 2021 yılı itibarıyla sıfır atık projesine başvuru yapılmış ve yürütülmekte olan etwinning projeleri vardır.
  • Öğretmen Sayısı50
  • Öğrenci Sayısı738
  • Derslik Sayısı36
  • Atölye Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı2
Kaynak:https://pursaklarmehmetakifersoyilkokulu.meb.k12.tr/06/29/766879/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)