Ara Tatilin Ardından Ders Zili Yarın Uzaktan Eğitimle Çalıyor

4 Ocak 2021 Pazartesi gününe kadar TRT EBA, EBA internet platformu ve canlı sınıf uygulamalarıyla uzaktan eğitime devam edilecek.

ARA TATİLİN ARDINDAN DERS ZİLİ 23 KASIM PAZARTESİ GÜNÜ UZAKTAN EĞİTİMLE ÇALIYOR

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, ara tatilin ardından Kovid-19 salgını nedeniyle 4 Ocak 20121 Pazartesi gününe kadar TRT EBA, EBA ve canlı sınıf uygulamaları, basılı ve dijital yardımcı kaynaklarla yürütülecek uzaktan eğitimle devam edecek. Anaokulu, ana sınıfı ve uygulama sınıflarında yüz yüze eğitim yapılacak.

2020-2021 eğitim öğretim döneminin ilk ara tatilinin ardından 23 Kasım Pazartesi gününden itibaren TRT EBA, EBA ve canlı sınıf uygulamaları, basılı ve dijital yardımcı kaynaklarla 4 Ocak 2021'e kadar sürecek uzaktan eğitim başlatılacak. Birinci dönem ara tatili, 16 Kasım 2020 Pazartesi başladı ve 20 Kasım 2020 Cuma sona erdi. Ara tatilde öğretmenler, mesleki gelişim programlarına çevrim içi ortamda katıldı.  Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri doğrultusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki Kabine Toplantısı'nda, 20 Kasım 2020 Cuma'dan 4 Ocak 2021 Pazartesi'ye kadar resmi, özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim faaliyetlerine uzaktan eğitim yoluyla devam edilmesi kararı alındı. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Şanlıurfa Eyyübiye Vergili Hüseyin Yüksel Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)