Ardahanlı İş İnsanı Sayın Turgay Kaya Okulumuzu Ziyaret Etti

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erhan BULUT ve Ardahanlı İş insanımız Sayın Turgay KAYA okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Sayın Turgay KAYA okulumuzda yapılan çalışmalar karşısında mutluluğunu ifade etmiştir. Okulumuzun bölümlerinin adeta fabrika gibi çalıştığını dile getiren Sayın Turgay KAYA, Okul Müdürümüz Necmi KESKİN başta olmak üzere tüm emeği geçen öğretmenlerimizi ve ekibini tebrik etmiştir. Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erhan BULUT meslek liseninin memleket meselesi olduğunu dile getirerek iş başında eğitim modelinin meslek liselerinin önemini arttırdığının önemini bir kez daha vurgulamıştır. Ülke genelinde birçok büyük illeri ziyaret eden Sayın Turgay Kaya okulumuzun donanımlı, sistemli ve başarılı bir okul olduğunu, Türkiye genelinde fark yaratan nadir okullardan olduğunu dile getirmiştir.

 

Okul Müdürümüz Necmi KESKİN okulumuzun adeta fabrika gibi üretim yaptığı bu dönemlerde ülkemize, milletimize faydalı bireyler yetiştirmeyi ve  ekonomimize sağladığı katkıları arttıracak yeni hedeflere ulaşacağını dile getirdi. Sayın Keskin, başarının ekip işi olduğunu ve ekibimizin elinden gelenin fazlasını yaparak okulumuzun önemini daha da arttırdığını söylemiştir.

Sayın Necmi KESKİN  başta İl Milli Eğitim Müdürümüz Erhan BULUT olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum diyerek sözlerini noktaladı. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ardahan Merkez Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)