Asım'ın Nesli Adlı Oyun İkinci Kez Seyircilerle Buluştu

Vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un düşünce yapısı, davası, milli ve manevi meselelere bakışı ve hayatını herkesin anlaması ve gelecek nesillere de aktarması amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından etkinlikler düzenleniyor.

Ölümünün 83.yıldönümünde gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi, Opera ve Bale Salonu'nda İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren METDAH (Milli Eğitim Tiyatrosu Değerleri Anma Hareketi) Eskişehir'in sunduğu "Asım'ın Nesli" adlı teatral oyun ikinci kez sahnelendi.

Sahnelenen oyuna, İl Milli Eğitim Müdürümüz Hakan Cırıt, Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ali Savaş Koparal, Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Levent Eraslan, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Bahadır Erişti, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşad Önder Ceylan, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Karaca, idareciler, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Eskişehir Sivrihisar Sivrihisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)