Aşure Günü

Muharrem ayı ve Aşure günü münasebetiyle,  velilerimizin katkılarıyla okulumuzun organizasyonu dahilinde öğrencilerimize aşure dağıtıldı.

Muharrem ayı ve Aşure günü münasebetiyle,  velilerimizin katkılarıyla okulumuzun organizasyonu dahilinde öğrencilerimize aşure dağıtıldı.

Muharrem ayının 10. günü olan ve insanlık tarihinde önemli bir yere sahip olan aşure gününün güzelliğini yaşamak ve yaşatmak amacıyla okulumuzda velilerimizin de katkılarıyla Aşure Günü düzenlendi.

Aşure Günü etkinliğimize Milli Eğitim Müdür Yardımcılarımız Aydın YILMAZ,Serkan TOPBAŞ,Savaş KORKMAZ Maarif Müfettişleri Başkanı Cengiz ATALAY, Milli Eğitim Şube Müdürleri Fehmi TUTKUN,Ayhan BÜLBÜL,Eğitim Bir Sen Başkanı İlhan KARAKOÇ ve Okul Müdürleri Mustafa DEMİR ve İbrahim ÇETİN beyler katılmışlardır. 

Program Okul Müdürümüz Bilal AYDIN´ın günün anlam ve önemini belirten açılış konuşmasıyla başlamıştır.Ve sırasıyla Okulumuz Öğretmenlerinden Ali KARAKOÇ´un Kuranı Kerim Tilaveti okuması,Okul Müdür Yardımcımız Ahmet ÇAKMAK´ın konuşması ve Sami ARVAS beyin duasıyla program sona ermiştir. Program sonunda tüm konuklarımıza ve tüm öğrencilerimize Aşure dağıtımı yapılmıştır. Aşure yapımında emeği geçen Okul Aile Birliği Başkanımız Hatice Hanıma,Başkan Yardımcımız Suna Hanıma ve tüm velilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sivas Merkez Toki Şehit Uzman Çavuş Bahaddin Erturhan Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)