Ayrancı Çpal Avrupada

Öğretmen ve Öğrencilerimizin Erasmus Faaliyetleri

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 2021-2022 Yılı Akreditasyon döneminde Yetişkin Eğitimi ve Mesleki Eğitim alanlarında uygulamaya koyduğu Erasmus projelerine okulumuz öğretmen ve öğrencileri de katılım sağladı. 

Öğretmen ve Öğrencilerimizin Erasmus Faaliyetleri

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 2021-2022 Yılı Akreditasyon döneminde Yetişkin Eğitimi ve Mesleki Eğitim alanlarında uygulamaya koyduğu Erasmus projelerine okulumuz öğretmen ve öğrencileri de katılım sağladı. Okul Müdür başyardımcımız Onur YANPINAR Yetişkin Eğitimi projesi kapsamında İtalyanın Rimini kentine işbaşı gözlem faaliyeti için hareketlilik gerçekleştirdi. Okulumuz elektrik bölümü öğrencileri Ahmet KÜÇÜKTÜRK ve Hasan ÖZYİĞİT'de Mesleki Eğitim akreditasyon projesi kapsamında Avusturya Viyanada 21 gün süren staj projesi kapsamında faaliyetler yürüttü.

Proje hareketlilikleri sonrası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ziyaret edildi ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yavuz CANDAN ile yapılan hareketlilikler, hareketlilikler sürecinde ve sonraında elde edilnilen kazanımlar,sosyal ve kültürel gelişimler gibi konularda bilgilendirme ve sohbet gerçekleştrildi. İtalya hareketliliği sırasında AssoForm Romagna kurumunda edinilen deneyim ve işbaşı gözlem kazanımları yetişkin eğitimi açısından Ayrancı yerelinde nasıl uygulanabilir bu konuda diğer katılımcımız olan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf YİĞİTER ile birlikte değerlendirildi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Ayrancı Ayrancı Çok Programlı Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)