Azerbaycan'dan Gelen Misafirlerimizi Okulumuzda Ağırladık

Okulumuzda gerçekleştirilen "Bir Millet İki Başkent" projesi kapsamında Azerbaycan'dan gelen misafirlerimizi büyük bir coşkuyla ağırladık. Etkinlikte, velilerimizin özenle hazırladığı yöresel tatlar büyük beğeni topladı. Ayrıca, resim öğretmenimiz Ebru EDİZ SÜTÇÜ ile öğrencilerinin hazırlanan resim sergisi de büyük ilgi gördü.

Misafirlerimiz, Türk ve Azeri kültürlerinin harmanlandığı bu güzel etkinlikte hem lezzetli yemeklerin tadına bakma hem de sanatsal eserleri inceleme fırsatı buldular. Resim sergisinde ise ülkemizin tarihi ve kültürel zenginliklerini yansıtan eserler sergilendi.

Bu anlamlı etkinlik sayesinde, iki ülke arasındaki kardeşlik ve dostluk bağları bir kez daha pekiştirildi. "Bir Millet İki Başkent" projesi, okul olarak kültürel bağlarımızı güçlendirmemize ve öğrencilerimize unutulmaz bir deneyim yaşatmamıza vesile oldu.

Misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür eder, projeye emek veren başta Resim öğretmenimiz Ebru EDİZ SÜTCÜ olmak üzere öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize şükranlarımızı sunarız.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Ankara Sincan Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)