Badminton Takımı Bursa´da Çeyrek Finallerde

Lüleburgaz Eskitaşlı Köyü Şehit Er Recep Savaş Sinar Ortaokulu badminton takımı, gösterdiği performans ile beğeni topluyor.

Şehit Er Recep Savaş Sinar Ortaokulu badminton takımı son olarak Bursa’da yapılan Anadolu Yıldızları çeyrek final müsabakalarında mücadele etti.

Kırklareli’yi temsilen turnuvaya katılan Eskitaşlı Şehit Er Recep Savaş Sinar Ortaokulu badminton takımı sporcuları Tuğcan Gülsever, Seyit Cansever, Mete Güncan, Emirhan Ergin ve Yusuf Ahmet Güncan maçlarda üstün performans sergileyerek grup üçüncüsü oldular.

Eskitaşlı Şehit Er Recep Savaş Ortaokulu Badminton Takımı Antrenörü Günay Meriç; “Sporcularım ilk setlerdeki üstünlüklerini koruyamadıkları için bir üst tura geçememelerinin üzüntüsünü yaşıyorlar. Ama salonu olmayan bir okulun salon sporunda hep var olması, Yalova´da grup birincisi olarak Bursa’ya gelmiş olmaları, oynadıkları güzel oyun, edindikleri arkadaşlıklar ve yaşadıkları keyifli anlar, onların ve bizim tatlı anılarımız, ayrıca haklı gururumuz oldu. Bu arada iki yıldır hafta içi okul kursları sebebi ile antrenman yapamadıklarını da belirtmezsem onlara haksızlık olur. Oyuncularımızı tebrik ediyorum.” dedi.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kırklareli Lüleburgaz Eskitaşlı Şehit Er Recep Savaş Sinar İlkokulu

Kaynak:https://eskitasliilkokulu.meb.k12.tr/icerikler/badminton-takimi-bursada-ceyrek-finallerde_4756013.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)