Bahar Şenlikleri Coşkuyla Kutlandı

    Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Rehberlik Araştırma Merkezi kurumu tarafından 15.05.2018 tarihinde düzenlenen Özel Eğitim Sınıfları Bahar Şenliği’nin dördüncüsü, çok özel görüntülere sahne oldu. İlçe genelindeki okullardaki özel eğitim öğrencileri, sahnedeki performansları ve koreografileri ile izleyenlerden tam not aldı.

      Elbistan İlçe Milli eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 4. Geleneksel Özel Eğitim Bahar Şenliği, Elbistan Gençlik Merkezinde yapıldı. Şenliğe Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Celil GÜNGÖR, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin BOZKURT, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

     Saygı duruşu ve İstikla Marşı´nın okunması ile başlayan şenliğin açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat BAYAZIT yaptı. Bayazıt konuşmasında ´´Özel gereksinimli çocukların günlük hayatta kendi kendilerine yetecek temel beceri ve alışkanlıklar kazandırarak bağımsız yaşama gücü vermek, onları topluma kazandırmak, sosyal açıdan gelişmelerini sağlamak, maddi manevi gereksinimlerini karşılayacak ortamlar oluşturmak.´´ diyerek özel eğitimin önemini belirtti. Daha sonra bölgemizde ve ilçemizde yapılan özel eğitim hizmetlerinden bahsetti. Ardından  Sayın Genel müdür Celii  GÜNGÖR ve Sayın İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin AKKURT konuşmalarını yaptı. 

    Konuşmaların ardından özel öğrenciler gösterilerini yaptı. Öğrencilerin performanları alkışlarla karşılık buldu. Gösteriler sonrasında yarışmalarda derceye giren özel öğrencilerin ödülleri verildi. Öğle arasında misafirlerimize yemek ikramı yapıldı.

     Öğleden sonra Bilim Sanat Merkezi ve Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerinin sergi açılışı yapıldıktan sonra çoçuk oyunlaı ile Bahar Şenliğimiz sonra erdi.  

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kahramanmaraş Elbistan Elbistan Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Kaynak:https://elbistanram.meb.k12.tr/icerikler/bahar-senlikleri-coskuyla-kutlandi_5243631.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)