Balıkesir / Altıeylül Altıeylül Halk Eğitimi Merkezi

Kaynak:https://alhem.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYaşam Boyu Öğrenme sürecinde herkes için, eğitim veren ulusal ve uluslararası düzeyde bir kurum olmaktır.Balıkesir/Altıeylül Halk Eğitimi Merkezi olarak, tüm bireylerin gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi, beceri ve davranışları kazandırmak, bireylerin ilgi ve istekleri doğrultusunda ekonomik, toplumsal ve kültürel gelişmelerini sağlamak, çeşitli süre ve düzeylerde, düşünen araştıran, kendine güvenen ve sorumluluk sahibi kişiler yetiştirerek toplumun yaşam kalitesini yükseltmek için varız. Altıeylül Halk Eğitimi Merkezi olarak, tüm bireylerin gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi, beceri ve davranışları kazandırmak, bireylerin ilgi ve istekleri doğrultusunda ekonomik, toplumsal ve kültürel gelişmelerini sağlamak, çeşitli süre ve düzeylerde, düşünen araştıran, kendine güvenen ve sorumluluk sahibi kişiler yetiştirerek toplumun yaşam kalitesini yükseltmek için varız.
MisyonBalıkesir/Altıeylül Halk Eğitimi Merkezi olarak, ilimizde eğitim kapsamı dışında kalmış genç kız ve kadınlarımız veya yetişkin erkeklerimize okuma – yazma kursundan başlayarak onlara Meslek ve Mesleki kurslar, istihdama dayalı kurslar sosyal aktivite alanında eğitim çağına başlamış ve eğitim çağını tamamlamış olan tüm bireylere yönelik sosyal etkinlikler ve bu çalışmalar içerisinde İşkur işbirliği, Genelkurmay Başkanlığı, Adalet Bakanlığı, Tarım Bakanlığı, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Sivil Toplum Örgütleri ile işbirliği içerisinde çalışmalar yapılarak halkımıza hizmet sunmayı amaçlıyoruz.
Telefon0 266 249 33 84
Faks(266) 245 8936
Adres2. Gündoğan Mahallesi Atay Caddesi 177 Sokak No1/1 Altıeylül/BALIKESİR
İnternet Sitesihttps://alhem.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKurumumuz Altıeylül Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu"nun yanında yer almaktadır.
UlaşımBalikesir Toplu Taşıma Merkezi´inden her 15 dakikada bir kurumumuzun bulunduğu istikamete dogru araç kalkmaktadır. T-8 Taksi Dolmuşları ile D-1 ve D-2 Belediye Otobüsleri kurumumuzun önünden geçmektedir.
Servis BilgisiServis bulunmamaktadır.
Kontenjan BilgileriKurumumuz her yıl yaklaşık ortalama "15.000" kursiyere hizmet vermektedir.
Ders Saatleri08:30-22:00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerKurumumuz ilcemiz sınırları içerisinde yer alan merkez ve kırsal mahallerimizde bulunan eğitim ve diğer kamu kurumlarında sportif kurslar açmaktadır.
Bilimsel EtkinliklerKurumumuz her eğitim öğretim yılı sonunda "Öğrenme Şenlikleri" düzenlemektedir.
ProjelerKurumumuz ilçemiz sınırları içerisinde bulunan diğer kamu kurumlarıyla birlikte ortak proje çalışmaları yürütmektedir.
  • Derslik Sayısı3
  • Atölye Sayısı6
  • BT Odası Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://alhem.meb.k12.tr/10/20/757373/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)