Batman / Beşiri Otluca İlkokulu

Adres:OTLUCA KÖYÜ OTLUCA KÜME EVLERİ NO: 7/1 BEŞİRİ / BATMAN Web Sitesi:https://otlucaio.meb.k12.tr Batman Okulları, Batman Beşiri Okulları, Batman İlkokulları, Batman Beşiri İlkokulları, İlkokul Haberleri, Batman İlkokul Haberleri, Batman Beşiri İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim-öğretimde kalitesi ve başarılı çalışmaları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.
MisyonMutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, entelektüel, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
AdresOTLUCA KÖYÜ OTLUCA KÜME EVLERİ NO: 7/1 BEŞİRİ / BATMAN
İnternet Sitesihttps://otlucaio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeri176 nüfuslu bir köydür. Aşağı Kürsi ve Yukarı Kürsi adlı 2 mezrası vardır. Mezraların öğrencileri başka okula taşımalı gitmektedir. Mezralar hariç köydeki nüfus 90 civarıdır.
UlaşımBatman´a ve Beşiri´ye 20 km uzaklıktadır. Batman´a uzaklığı 20 km´dir. Bunun 12 km´si Batman-Bitlis karayolu, 8 km´si de köy yoludur. Köy yoluna döndükten sonra sırasıyla Bayraklı ve Yaylıca köyü geçilerek Otluca´ya ulaşılır. Köyün girişine kadar yol asfalttır.
Merkezden UzaklıkBatman´a ve Beşiri´ye 20 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiServis bulunmamaktadır. Özel araçla ulaşım sağlanmaktadır. Çevre köylerdeki öğretmenlerle geliş-gidiş yapılabilir.
Öğretim ŞekliTam Gün
Ders Saatleri8.30 - 14.10
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüSoba
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı1
  • Öğrenci Sayısı9
  • Derslik Sayısı3
Kaynak:https://otlucaio.meb.k12.tr/72/02/725537/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)