Batman / Beşiri Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kaynak:https://besiriktml.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonDünyadaki bilimsel ve mesleki teknoloji ile gelişmeleri takip edip, uygulayan, kendi kültürel mirasını özümsemiş, ülke ve aile ekonomisine maddi kaynaklar oluşturan, tasarlayan ve üreten, özgüven ve kişilik sahibi bireylerin yetiştiği Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ni oluşturmak.
MisyonYunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak bizler; Milli Eğitimin genel amaçları doğrultusunda gelişime açık, toplumsal sorumluluk bilinci olan, ülke ekonomisi ile sosyal-kültürel değişime katkıda bulunma bilinci taşıyan, işgücü açısından sanayinin ve hizmet sektörünün ihtiyacına göre mesleki bilgi ve becerilerle donanmış, girişimci, kişilikli ve özgüven sahibi nesiller yetiştirmek için varız.
BaşarılarOkulumuz 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında hizmete açıldığından, ulusal ve uluslararası başarılara imza atmak için hazırlıklarını sürdürmektedir.
Telefon(0488) 311 23 85
Faks(0488) 311 23 85
AdresMehmet Yatkın Mahallesi Yaşar Kemal Bulvarı No10
İnternet Sitesihttps://besiriktml.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBeşiri 889 kilometre karelik alanıyla Batman´ın doğusunda yer almakta olup, Garzan Çayı´na paralel uzanmaktadır. İlçemiz, doğusunda Siirt iline bağlı Kurtalan ilçesi, kuzeyinde Kozluk ilçesi, güneyinde Hasankeyf ilçesi, batısında Batman Merkez ile çevrilidir.
Son Nüfus sayımına göre İlçemizin Merkez Nüfusu 8829, Belde ve köy nüfusu toplamı 23453 olup, Toplam nüfus 32.282 dir. Bu Nüfusun %51´ini erkek, %49´unu ise kadın nüfus oluşturmaktadır.
UlaşımOkulumuz Beşiri ilçe merkezinde bulunmaktadır. Beşiri, Batman Merkez´e en yakın ilçe konumunda olup, Batman Merkez´e 18 km uzaklığındadır.Beşiri´ye ulaşım, Batman Belediye´sinden saat başı kalkan Beşiri Belediye´sine ait halk otobüsleri ile sağlanmaktadır. Beşiri Belediye´sine ait halk otobüslerine Batman Merkez´de Dörtyol olarak bilinen mevkiden de binilebilir. Ulaşım süresi yaklaşık olarak 30 dakikadır. Aynı güzergah üzerinde hareket eden İkiköprü Belediyesi´ne ait yolcu minibüsleri de bulunmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Beşiri ilçe merkezinde bulunmaktadır. Beşiri, Batman Merkez´e en yakın ilçe konumunda olup, Batman Merkez´e 18 km uzaklığındadır.
Ders SaatleriPazartesi-Salı: 08.00-16.40 / Çarşamba-Perşembe-Cuma:08.00-15.20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerOkulumuzda Kız Voleybol ve Kız Futsal takımları bulunmaktadır. Kız Voleybol Takımımız 2018 yılında Liseler arası voleybol turnuvasında Batman il birincisi olmuştur. Okulumuzda sportif faaliyetler Beden Eğitimi ve Spor öğretmeni Ahmet İNCİ öncülüğünde aktif olarak devam etmektedir.
  • Öğretmen Sayısı22
  • Öğrenci Sayısı244
  • Derslik Sayısı20
  • Atölye Sayısı7
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://besiriktml.meb.k12.tr/72/02/974048/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)