Batman / Kozluk Oyuktaş İlkokulu

Adres:OYUKTAŞ KÖYÜ OYUKTAŞ KÜME EVLERİ OYUKTAŞ İLKÖĞRETİM BLOK NO 83 KOZLUK / BATMAN Web Sitesi:https://kozlukoyuktasilkokulu.meb.k12.tr Batman Okulları, Batman Kozluk Okulları, Batman İlkokulları, Batman Kozluk İlkokulları, İlkokul Haberleri, Batman İlkokul Haberleri, Batman Kozluk İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyon Öğrenciyi, toplum içinde rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, çevresinde edilgen olduğu kadar etken uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek.
 Öğrencilerinin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak, onu istek ve ilgilerine göre geliştirmek.
 Öğrenciye, kişisel, toplumsal sorunları tanımak ve sorunlara bilimsel yaklaşımlarla çözüm arama alışkanlığı kazandırmak
MisyonBizler; idareci, öğretmenler ve okul personelleri, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.
AdresOYUKTAŞ KÖYÜ OYUKTAŞ KÜME EVLERİ OYUKTAŞ İLKÖĞRETİM BLOK NO 83 KOZLUK / BATMAN
İnternet Sitesihttps://kozlukoyuktasilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKÖY
UlaşımİL MERKEZİNE 74 KM-- İLÇE MERKEZİNE 18 KM UZAKLIKTADIR. SERVİS İLE SAĞLANMAKTADIR.
Merkezden UzaklıkİL MERKEZİNE 74 KM-- İLÇE MERKEZİNE 18 KM UZAKLIKTADIR.
Öğretim Şeklitam gün
Ders Saatleri08:30 - 14:40
Isınma TürüSOBA
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı53
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://kozlukoyuktasilkokulu.meb.k12.tr/72/05/730276/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)