Batman / Kozluk Ünsaldı Ortaokulu

Telefon:0488 425 80 04--05422695974 Adres:ÜNSALDI KÖYÜ ÜNSALDI KÜME EVLERİ NO 96 KOZLUK / BATMAN Web Sitesi:https://unsaldiortaokulu.meb.k12.tr Batman Okulları, Batman Kozluk Okulları, Batman Ortaokulları, Batman Kozluk Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Batman Ortaokul Haberleri, Batman Kozluk Ortaokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİnsan haklarına saygılı ve o hakkın korunması için okul olarak demokratik kültürün gerek öğrenci gerekse toplum bazında oluşmasını sağlamak ,girdisini aldığı çevrenin ihtiyaçlarını dikkate alan bir yaklaşım Öğrenciler yetiştiren, sanatsal becerilerin, kişilik eğitiminin iyi alışkanlık ve davranışlarının temelinin atılıp geliştirildiği bir okul olmaktır.
MisyonBiz, Türk Milli Eğitimin amaç ve İlkeleri doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimseyen Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine bağlı, başkalarının haklarına saygı duyan sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazanmış, sosyal, kültürel, eğitsel, bilimsel, sportif ve sanatsal etkinliklerle milli kültürümüzü benimseyen ve yayılmasına yardımcı olan, bireysel ve toplumsal sorunları tanıyan ve bu sorunlara çözüm yolları arama alışkanlığı kazanmış, kişisel sağlığının yanı sıra ailesinin ve toplumun sağlığını koruyan milli ve evrensel kültür değerlerini tanıyan, benimseyen, geliştiren ve bu değerlere saygı duyan,çevre sorunlarına duyarlı, dürüst, erdemli ahlaklı, iyi ve mutlu yurttaşlar yetiştirmek.
Telefon0488 425 80 04--05422695974
AdresÜNSALDI KÖYÜ ÜNSALDI KÜME EVLERİ NO 96 KOZLUK / BATMAN
İnternet Sitesihttps://unsaldiortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Batman ili Kozluk ilçesine bağlı Ünsaldı köyündedir. Batman il merkezine 50 km uzaklıkta olup Kozluk ilçe merkezine 20 km uzaklıktadır.
UlaşımBATMAN İl Merkezi´ne 45 km Kozluk İlçe Merkezi´ne 20 km uzaklıktadır.Okulumuza Batman il merkezinden öğretmen servisi ile gidiş geliş yapmaktayız. Öğretmenlerimiz il merkezinde ikamet etmektedirler. Kozluk ilçe merkezine ulaşım yoktur ancak şahsi araçlarla gidilebilmektedir.
Merkezden UzaklıkBATMAN İl Merkezi´ne 45 km Kozluk İlçe Merkezi´ne 20 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiBatman il merkezinden öğretmen servisi vardır.
Ders Saatleri08:30 - 14:40
Yabancı Dilingilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerBasketbol ilçe birinciliği
voleybol ilçe ikinciliği
Bilimsel EtkinliklerTubitak 4006 proje sergisi
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı118
  • Derslik Sayısı6
Kaynak:https://unsaldiortaokulu.meb.k12.tr/72/05/730508/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)