Batman / Kozluk Yukarı Alıçlı Ortaokulu

Telefon:0 507 897 42 60 Adres:Yukarı Alıçlı Köyü Kozluk/BATMAN Web Sitesi:https://yukarialicliortaokulu.meb.k12.tr Batman Okulları, Batman Kozluk Okulları, Batman Ortaokulları, Batman Kozluk Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Batman Ortaokul Haberleri, Batman Kozluk Ortaokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyonİlim, teknik, tecrübe bakımından “yeterli” ; Duygu, düşünce, davranış bakımından “tutarlı” ; Akıl, ruh, beden bakımından “sağlıklı” ; Kendisiyle ve çevresiyle “barışık” ; Yerel ve evrensel değerlere “saygılı” ; İçe dönük kazanımlar bakımından “başarılı” ; Fertler yetiştirmek. Böylece; fıtratın önündeki engelleri kaldırarak “özgür insan olma” , İnsanın ilgi ve yeteneklerini keşfedip ortaya çıkararak “özgün kişiyi bulma” , Birden fazla kişinin özgürlük ve özgünlük alanlarını iyi belirleyip organize ederek “örgün toplumu kurma” , Niyetine, gayretine katkıda bulunmak.
Telefon0 507 897 42 60
AdresYukarı Alıçlı Köyü Kozluk/BATMAN
İnternet Sitesihttps://yukarialicliortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz ilçe merkezine 8 km uzaklıkta iki dağın yamaçlarında vadi biçiminde dağınık bir yerleşkeye sahiptir. Köy ortasından geçen akarsu sebebiyle aşağı ve yukarı olmak üzere ikiye ayrılmıştır.Köy merkezi yeşillik ve bol su kaynaklarına sahiptir.
UlaşımOkulumuz ilçe merkezine ise 8 km uzaklıktadır. Okula ulaşım kendi özel aracınızla ya da öğretmen servisiyle sağlanmaktadır.Köy yolları asfalttır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkezine ise 8 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri08:30 - 14:50
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı75
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://yukarialicliortaokulu.meb.k12.tr/72/05/752840/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)