Batman / Merkez Seyitler Anaokulu

Telefon:0--0 Adres:SEYİTLER MAH. 3068 SK. NO 15 MERKEZ / BATMAN Web Sitesi:https://batmanseyitleranaokulu.meb.k12.tr Batman Okulları, Batman Merkez Okulları, Batman Anaokulları, Batman Merkez Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Batman Anaokulu Haberleri, Batman Merkez Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://batmanseyitleranaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyonumuz; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi ve ihtiyaçları gözetilerek, çağdaş ve güncel eğitim programları ve yaklaşımları aynı zamanda MEB’in okulöncesi eğitim programı çerçevesinde, evrensel, bilimsel temelli, sanatsal, spor ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı ve orijinal ürünleri ve fikirleri destekleyen bir eğitim anlayışı ve aile katılımını önemseyen yaklaşımla eğitimine devam edebilen bir kurum olmaktır.
MisyonSeyitler Anaokulunda çocuklarımız; olumlu ve olumsuz duygu ve düşüncelerini çekinmeden, rahatlıkla ifade edebilen, araştıran, soran ve sorgulayan, merak duygusu gelişmiş, paylaşımcı, özgüvenli ve benlik algısı gelişmiş, sorumluluk sahibi, farklılıklara saygı gösteren, başkalarının haklarına saygı gösterirken ve aynı zamanda kendi haklarını koruyan, çevreye duyarlı, doğayı ve hayvanları koruyan ve evrensel değerleri önemsemek üzerine kaliteli bir eğitim alırlar.
BaşarılarOkulum Temiz Belgesi








Beslenme Dostu Serfitakası
Telefon0--0
AdresSEYİTLER MAH. 3068 SK. NO 15 MERKEZ / BATMAN
İnternet Sitesihttps://batmanseyitleranaokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz il merkezindedir. Ulaşım merkezden 1 ve 9B numaralı halk otobüsleri ile sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz il merkezindedir.
Öğretim ŞekliTekli Eğitim
Ders Saatleri09:00-14:00
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı112
  • Derslik Sayısı6
Kaynak:https://batmanseyitleranaokulu.meb.k12.tr/72/01/758894/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)