Batman / Sason Alparslan Anaokulu

Adres:AŞAĞI MAH. HASTANE CAD.- CAD. NO: 3- İÇ KAPI NO: 2- SASON / BATMAN Web Sitesi:https://sasonalparslananaokulu.meb.k12.tr Batman Okulları, Batman Sason Okulları, Batman Anaokulları, Batman Sason Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Batman Anaokulu Haberleri, Batman Sason Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://sasonalparslananaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuzda verimli bir eğitimin temel ihtiyaç olarak kabul edilmesini; her velinin, çocuğuna eğitim için her türlü fırsatın verildiğini bilmesini; hem öğretmenlerin, hem de öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanmasını; Herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalışmasını istiyoruz. Ne istediğini bilen eğitimli bir milletten, eğitimli bireylerden oluşan bir millet oluşturmanın yolunun, anaokulu düzeyinden başlayan eğitimden geçtiğinin bilincindeyiz.
MisyonAtatürkçü, çağdaş, yenilikçi, çalışkan, sorgulayıcı, araştırıcı, paylaşımcı, girişimci, kendisiyle ve yaşadığı toplumla barışık, yaratıcılığı gelişmiş, ilgi alanları ortaya çıkarılarak desteklenmiş, kendi kendini ifade edebilen sağlam kişilikli bireyler yetiştirmek. Bilgi yüklemek yerine, çocukların öğrenme isteğini artırmak, kendisini ve çevresini tanımasına olanak vererek öğrendiklerini uygulayabilecekleri ortamı sağlamak temel misyonumuzdur.
BaşarılarOkulumuz 30.11.2011 tarihinde BEYAZ BAYRAK almıştır. Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü denetim elemanlarınca yapılan denetiminde okulumuz temizlik ve hijyen koşullarına uygun olduğundan bu bayrağı almaya hak kazanmıştır.
AdresAŞAĞI MAH. HASTANE CAD.- CAD. NO: 3- İÇ KAPI NO: 2- SASON / BATMAN
İnternet Sitesihttps://sasonalparslananaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSason/BATMAN
UlaşımBATMAN İLİNE UZAKLIĞI 70 KM UZAKLIKTADIR.İLÇE MERKEZİNDE İSE 3 KM UZAKLIKTADIR. şehir içi servis imkanı vardır.
Merkezden UzaklıkBATMAN İLİNE UZAKLIĞI 70 KM UZAKLIKTADIR.İLÇE MERKEZİNDE İSE 3 KM UZAKLIKTADIR.
Öğretim ŞekliYarım gün (09:15* 14:15)
Ders Saatleri09:15-14:15
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı74
  • Derslik Sayısı3
  • Oyun Odası Sayısı1
Kaynak:https://sasonalparslananaokulu.meb.k12.tr/72/06/967599/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)