Batman / Sason Yolüstü İlkokulu

Adres:Yolüstü Köyü 72500 Sason/BATMAN Web Sitesi:https://yolustuilkokulusason.meb.k12.tr Batman Okulları, Batman Sason Okulları, Batman İlkokulları, Batman Sason İlkokulları, İlkokul Haberleri, Batman İlkokul Haberleri, Batman Sason İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli eğitiminin amaçları doğrultusunda,her bireyin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan,paylaşımcı,dinamik ve üretken bir okul toplumu olmak..
MisyonÇocuklarımızın doğal bir ortamda,özgüveni gelişmiş,ne istediğini bilen,teknolojiyi kullanabilen,dürüst,sevecen,Atatürk ilkelerine bağlı,sosyal insan olarak yetiştirilmesi amacı ile varlığını sürdürmektedir.
AdresYolüstü Köyü 72500 Sason/BATMAN
İnternet Sitesihttps://yolustuilkokulusason.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuzdan Sason İlçe merkezin ulaşım imkanı servislerle gerçekleşmektedir.
UlaşımOkulumuzun bulunduğu Yolüstü Köyü Batman İl merkezine 80 km, Sason İlçe merkezine 10 km uzaklıkta bulunmaktadır.Okulumuzdan Sason İlçe merkezin ulaşım imkanı vardır.
Merkezden UzaklıkOkulumuzun bulunduğu Yolüstü Köyü Batman İl merkezine 80 km, Sason İlçe merkezine 10 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Servis BilgisiOkulumuzdan Sason İlçe merkezin ulaşım imkanı vardır.
Ders Saatleri08:30- 14:40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKaloriferli
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı51
  • Derslik Sayısı9
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://yolustuilkokulusason.meb.k12.tr/72/06/716700/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)