Bifa Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Huzur Evine Anlamlı Ziyaret

Sosyal amaçlı ziyaret ve etkinliklerini sürdüren Karaman Bifa Anadolu Lisesi Öğrencileri Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Huzur Evini ziyaret ettiler.

Huzur Evlerinde kalan yaşlıların ellerini öpüp hallerini hatırlarını soran öğrenciler duygu dolu anlar yaşadılar. Huzur evi hakkında konuşan okul rehber öğretmeni Celalettin Koç "Yaşlılarımız birlik ve beraberliğimizi simgeleyen en kutsal değerlerimizin başında gelmektedir. Hepimizin ortak paydası insan olmaktır ve bir gün hepimiz yaşlanacağız. Yaşlılarımızla deneyim ve birikimlerini paylaştık. Onlara bizim için ne kadar değerli kişilikler olduklarını hissettirmeye çalıştık. Onların yaşama sevinçlerine bir nebze katkı sunmak öğrencilerimizi gururlandırdı mutlu etti. Öğrencilerimiz saygı, vefa ve yardımseverlik duygularını geliştirerek mutlu, gururlu ve vefalı bireyler olmanın onurunu bu anlamlı ziyaretle yaşamış oldular." dedi.

Ziyarete katılan öğrencilerde yaşlılarımızla birlikte vakit geçirmiş olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek en kısa sürede tekrar ziyarette bulunacaklarını belirttiler.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez Karaman Bifa Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)