Bilecik / Bozüyük Necatibey Ortaokulu

Adres:Kasımpaşa Mahallesi Kıvrıklar sokak No2 Bozüyük / BİLECİK Web Sitesi:https://bozuyuknecatibeyortaokulu.meb.k12.tr Bilecik Okulları, Bilecik Bozüyük Okulları, Bilecik Ortaokulları, Bilecik Bozüyük Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Bilecik Ortaokul Haberleri, Bilecik Bozüyük Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://bozuyuknecatibeyortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
MisyonBütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onlarda öğrenme istek ve arzusu yaratmak, onları birey olarak tanımak, yeteneklerini keşfetmek ve geliştirmek, onları Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
Faks(228) 314 0034
AdresKasımpaşa Mahallesi Kıvrıklar sokak No2 Bozüyük / BİLECİK
İnternet Sitesihttps://bozuyuknecatibeyortaokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz ilçemizin merkezinde bulunmaktadır. İl merkezine uzaklığı ise yaklaşık 30 km civarındadır.İlçenin merkezinde bulunduğu için ulaşımı kolaydır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçemizin merkezinde bulunmaktadır. İl merkezine uzaklığı ise yaklaşık 30 km civarındadır.
Ders SaatleriTam Gün: 08.30 - 15.30
Isınma TürüDoğalgazlı
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı18
  • Öğrenci Sayısı182
  • Derslik Sayısı12
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://bozuyuknecatibeyortaokulu.meb.k12.tr/11/02/720882/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)