Bilecik / Söğüt Çaltı İlkokulu

Telefon:02283632106 Adres:Çaltı Köyü Söğüt /BİLECİK Web Sitesi:https://caltiilkokulu.meb.k12.tr Bilecik Okulları, Bilecik Söğüt Okulları, Bilecik İlkokulları, Bilecik Söğüt İlkokulları, İlkokul Haberleri, Bilecik İlkokul Haberleri, Bilecik Söğüt İlkokul Haberleri
Kaynak:https://caltiilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü, bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede model okul olmaktır.
MisyonGeleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızı yarınlara hazırlayan kurumların ilk basamağı olarak; Yüce Önder Atatürk’ ün her yönüyle çağdaş Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen, Türkiye Cumhuriyetine ve insanlığa karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.
Telefon02283632106
AdresÇaltı Köyü Söğüt /BİLECİK
İnternet Sitesihttps://caltiilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Çaltı Köyünde bulunmaktadır.
UlaşımOkulumuz Bilecik İl Merkezine 36 KM, Söğüt İlçesine 10 KM ve İnhisar İlçesine 20 KM uzaklıktadır. Ulaşım kara yolu ile olup günün değişen saatlerinde Söğüt ve İnhisar İlçelerine servisleri bulunmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Bilecik İl Merkezine 36 KM, Söğüt İlçesine 10 KM ve İnhisar İlçesine 20 KM uzaklıktadır.
Servis BilgisiKöyümüzden öğrenciler yürüyerek okula gelebilmektedirler. Ancak okulumuza taşımalı öğrencilerde gelip eğitim görmektedirler. AKCASU ve YAKACIK mahallelerinden taşımalı öğrencileri servisler getirmektedir.
Öğretim ŞekliNORMAL
Ders Saatleri08:40 - 15:20
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüMERKEZİ SİSTEM KATI YAKITLI KALORİFER
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı63
  • Derslik Sayısı8
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://caltiilkokulu.meb.k12.tr/11/06/887727/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)