Bilim Merkezi Gezisi Gerçekleştirildi

8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle birlikte Aksaray Bilim Merkezine ziyaret gezisi düzenlendi.


Fen Bilimleri öğretmenimiz Derya Acar organizatörlüğünde  öğrencilerde merak ve farkındalık uyandırmak amacıyla gerçekleştirilen gezide Müdür Yardımcısı Mustafa KELEŞ, Matematik öğretmeni Osman OKŞAŞ, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Özlem ŞAHİN de öğrencilere eşlik ettiler. Bilim Merkezi bünyesinde yer alan atölyelerde vakit geçiren öğrencilerimiz uygulamalı bir şekilde etkinliklere katılım sağladılar. Bilim Merkezindeki rehber öğretmenler vasıtasıyla hem bilgi edinen hem de onlarca etkinlik ve materyal ile yakından ilgilenme imkanı bulan öğrencilerimizin etkinliğe ilgisi üst düzeydeydi. İlgi, istek, merak içerisinde uygulamalara katılan öğrenciler geziden duyulan memnuniyetlerini dile getirdiler.


Bilim Merkezi gezimizde öğrencilerimize yakın ilgi gösteren Aksaray Belediyesi Bilim Merkezi Müdürü Emre BOZDEMİR'e, rehber öğretmenlerine ve personellerine teşekkür ediyoruz. Gezinin gerçekleştirilmesinde desteklerini esirgemeyen Okul Müdürümüz Niyazi MARAŞLIOĞLU'na ve emekleriyle gezimizin icra edilmesini sağlayan öğretmenlerimize de çok teşekkür ediyoruz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Aksaray Merkez Kanuni İmam Hatip Ortaokulu

Kaynak:https://kanuniiho68.meb.k12.tr/icerikler/bilim-merkezi-gezisi-gerceklestirildi_12571023.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)