Bilsem Dyk Yaz Kurslarımız Sona Erdi

 

Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezimizde BİLSEM DYK yaz kursları kapsamında bu yaz toplam 386 öğrenciye 11 farklı atölyede eğitim-öğretim faaliyeti gerçekleştirildi. Kurslarımız 03 Temmuz – 10 Ağustos 2023 tarihleri arasında toplam 6 hafta boyunca devam etmiştir.

 

 BİLSEM DYK Yaz Kursu Atölyelerimiz:

1. Yaratıcı Yazarlık Atölyesi

2. Drama Atölyesi

3. Akıl Oyunları Atölyesi

4. Görsel Sanatlar Atölyesi

5. Yabancı Dil Atölyesi

6. Bilimsel Araştırma Teknikleri Atölyesi

7. Yenilenebilir Enerji Atölyesi

8. Tasarım ve İnovasyon Atölyesi

9. Havacılık ve Uzay Atölyesi

10. Matematik Uygulamaları Atölyesi

11. Problem Çözme Teknikleri Atölyesi

        Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezi müdürü Ahmet KILIÇ yaz kursları için; “Kursları açmamızdaki en büyük faktörün çocuklarımızı yaz tatilinin rehavetinden az da olsa uzaklaştırmak, yaz tatili boyunca tablet, telefon, televizyon karşısında esir olmalarını engellemek ve ilgi duydukları alanlarda kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve verilen eğitimlerle bunu amaçladıklarını belirtti”. Ayrıca kurslara yönelik sanatsal ve bilimsel faaliyetlerin merkezimizde bundan sonraki yıllarda da artarak devam edeceğini ifade etti.

        BİLSEM DYK yaz kursları sürecinde özverili çalışmalarıyla bizden desteklerini esirgemeyen Niğde Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezi Müdür Yardımcısı Ertuğrul ÖZAR’a, BİLSEM DYK Yaz Kursunda görev alan “Eser KAHRAMAN, Faruk ÇETİN, İsmail DELİCE, Osman AYDOĞAR, Serdar AKMEŞE, Özkan AZİMLİ, Murat SAKARYA, Mehmet ARAS, S. Bahar ÖZTÜRK, Süleyman GEZİCİ” adlı değerli öğretmenlerimize, değerli velilerimize ve sıcakta büyük özveriyle keyifle çalışan, kendine güvenen, farkındalık oluşturan, geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

        Yeni kurslarda görüşmek dileğiyle…

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Niğde Merkez Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezi

Kaynak:https://nigdebilsem.meb.k12.tr/icerikler/bilsem-dyk-yaz-kurslarimiz-sona-erdi_14176718.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)