Bingöl / Karlıova Hacılar Ortaokulu

Telefon:04265251154 Adres:Hacılar Köyü Karlıova/Bingöl Web Sitesi:https://karliovahacilarortaokulu.meb.k12.tr Bingöl Okulları, Bingöl Karlıova Okulları, Bingöl Ortaokulları, Bingöl Karlıova Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Bingöl Ortaokul Haberleri, Bingöl Karlıova Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://karliovahacilarortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBütün çalışmalarımızın öğrenci merkezli olduğu, Bütün emek ve gayretlerin neticesinde onların bizden en iyi şekilde bilgi ve birikime sahip olarak ayrılması, ve ilerleyerek artan başarı grafiğimizin daha da yukarılara çekilmesini sağlamak en önemli gayemizdir.
MisyonTürkiye Cumhuriyeti Yasa ve düzenlerine bağlı, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında yol almak okulumuzun en önemli misyonudur. Eğitimde hiç bir fert feda edilemez rehberliği ile öğrencilerimizin en iyi şekilde okulumuzda geleceğe hazırlanmasını, onların hem hayata hem de bilgiye en iyi şekilde ulaşmasını sağlayarak arttırmak en önemli gayemizdir. Güzel bir toplum, herkesin birbirine güvendiği anlayışın , huzurun , ve refahın eksik olmadığı bir ortam oluşturmak ve en önemli başlangıç yerlerinin okullarımız olduğunu hem öğrencilerimize hem de bütün velilerimize bunun değişmez bir kanı olduğuna inandırmak.
Telefon04265251154
AdresHacılar Köyü Karlıova/Bingöl
İnternet Sitesihttps://karliovahacilarortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKÖY
UlaşımİLİMİZE UZAKLIK:35 km
İLÇEMİZE UZAKLIK:30 kmOkulumuz Bingöl/Erzurum kara yolu üzerinde olup ulaşım köy ,ilçe ve şehirler arası araçlarla sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkİLİMİZE UZAKLIK:35 km
İLÇEMİZE UZAKLIK:30 km
Ders Saatleri08:30-14:50
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı14
  • Öğrenci Sayısı97
  • Derslik Sayısı7
  • BT Odası Sayısı1
Kaynak:https://karliovahacilarortaokulu.meb.k12.tr/12/04/727200/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)