Bingöl / Karlıova Karabalçık İlkokulu

Adres:KARABALÇIK KÖYÜ KARABALÇIK KÜME EVLERİ NO: 52 KARLIOVA / BİNGÖL Web Sitesi:https://karabalcikilkokulu.meb.k12.tr Bingöl Okulları, Bingöl Karlıova Okulları, Bingöl İlkokulları, Bingöl Karlıova İlkokulları, İlkokul Haberleri, Bingöl İlkokul Haberleri, Bingöl Karlıova İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
MisyonKarşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
AdresKARABALÇIK KÖYÜ KARABALÇIK KÜME EVLERİ NO: 52 KARLIOVA / BİNGÖL
İnternet Sitesihttps://karabalcikilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöy
UlaşımKöyümüz Bingöl merkeze 58 km uzaklıktadır. Karlıova merkeze olan uzaklık ise 18 Km olup; yolun tamamı asfalttır. Her gün Karlıova ve Bingöl´e köy minibüsü gelip gitmektedir. Öğretmenler özel araçla ulaşımı sağlamaktadır.
Merkezden UzaklıkKöyümüz Bingöl merkeze 58 km uzaklıktadır. Karlıova merkeze olan uzaklık ise 18 Km olup; yolun tamamı asfalttır.
Ders SaatleriSabah 08:30 başlama saati bitiş saati 12:20
Isınma TürüOkul merkezi kalorifer sistemi ile ısınmaktadır.
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı44
  • Derslik Sayısı5
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://karabalcikilkokulu.meb.k12.tr/12/04/712881/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)