Bingöl / Kığı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBüyük önder Atatürk´ün gösterdiği çağdaş uygarlık yolunda ilerleyecek bireyleri yetiştiren değerli öğretmenlerimize laik-demokratik Cumhuriyetin sosyal kazanımlarını gösterecek bir öğretmen evi olmak. Öğretmenlerimizin sosyal-kültürel talep ve ihtiyaçlarını karşılayan bir öğretmen evi olmak. Tüm eğitim camiasının gurur duyacağı bir kurum haline dönüşmek. Eğitimcilerin sosyal ve kültürel etkinliklerine destek veren bir öğretmen evi olmak. Kurum olarak bilim ve teknolojinin tüm imkanlarından faydalanmak ve eğitimcilerin de bu imkanlardan faydalanacağı ortam yaratmak
MisyonTürk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda eğitim ve öğretim hizmeti veren öğretmenlerimize dinlenme ve rahat çalışma ortamı sunmak. Öğretmenlerimizin her türlü ihtiyacına yetkimiz, olanağımız, çalışma koşullarımız ölçüsünde yanıt vermek. Mutlu bireylerin toplandığı ve eğitimcilerimizin gurur duyduğu kültür evi ortamını yaratmak. Çeşitli etkinliklere destek olmak yada öncülük ederek katkıda bulunmak. · Milli değerleri kaybetmeden, evrensel düşünen çağdaş bireyler yetişmesi için çaba sarf eden eğitimcilerin buluştuğu çağdaş bir yuva ortamı yaratmak.Ülke içi ve dışında sesimizi duyuracak çalışmalar yapan eğitimcilerimize (Kitap-Proje-Resim-Müzik- vb.) kucak açmak, onlarla dayanışma içinde olmak. Öğretmenlerimizin, ailelerinin kendilerini huzur içinde hissedecekleri bir yuvada, Atatürk´ün çağdaşlaşma vizyonuyla örtüşecek şekilde uygarlığın yapıcı ve yaratıcı birer ortağı olmaları için gerekli koşulları sunmak.
Telefon04263112172
Faks04263112172
AdresKiğı Öğretmenevi ve ASO. Müdürlüğü Yenişehir Mah. Gazipaşa Cad. No 5 KİĞI/ BİNGÖL
İnternet Sitesihttps://kigiogretmenevi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİlçe merkezi nüfusu 4100´dür. Ayrıntılı bilgiye Bağlantılar-Kiğı ilçemiz konulu sayfadan ulaşılabilir.
UlaşımBingöl İl merkezine 75 km uzaklıktaki Kiğı İlçemizin merkezinde bulunmaktadır.Karayolu aracılığı ile her türlü karayolu taşıtı kullanılarak Bingöl İl Merkezi ve Elazığı Karakoçan ilçesiyle bağlantılı olarak ulaşım mümkündür.
Merkezden UzaklıkBingöl İl merkezine 75 km uzaklıktaki Kiğı İlçemizin merkezinde bulunmaktadır.
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıDiğer
  • Öğretmen Sayısı2
  • Öğrenci Sayısı84
  • Derslik Sayısı16
Kaynak:https://kigiogretmenevi.meb.k12.tr/12/05/971066/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)