Bodrum Gençlik Merkezi ve Okulumuzun Gönüllü Öğrencileri İle Birlikte ''Akvaryum Koyu'' Kıyı Temizliği Gerçekleştirildi

'' Doğa bizim en büyük hazinemizdir. '' sloganıyla Bodrum'da çevre bilincini artırmak amacıyla Bodrum Gençlik Merkezi ve Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri bir araya geldi. Akvaryum Koyu'nda gerçekleştirilen etkinlik kapsamında öğrencilerimiz, hem kıyı temizliği yaptılar hem de çevre koruma konusunda farkındalık oluşturdular.

Etkinliğe katılan gönüllü öğrencilerimiz, plastik atıklar ve çöpleri toplayarak kıyı temizliği gerçekleştirdi. Ayrıca, doğal yaşam alanlarının korunması ve deniz kirliliğine karşı mücadele konularında bilgilendirme yapıldı.

Etkinliğe katılan Bodrum Gençlik Merkezi ve Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi yöneticileri, öğrencilerin çevre bilincini artırmak adına bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekerek, benzer çalışmaların devam edeceğini belirttiler.

Bu tür sosyal sorumluluk projelerinin gençler arasında çevre duyarlılığının artmasına katkı sağladığı vurgulanırken, Bodrum'un doğal güzelliklerinin korunması için toplumsal bilinç ve işbirliğinin önemi üzerinde duruldu.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Muğla Bodrum Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)