Bölmepınar Köyü'nde Veli Ziyaretleri Yapıldı.

2023 Eğitim Vizyonu hedeflerinin okullarımızda gerçekleşmesi maksadıyla Burdur'da BİGEP başladı.

 

2023 Eğitim Vizyonu hedeflerinin okullarımızda etkili bir şekilde uygulanmasını sağlamak ve hedefler doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgi ve beceriye sahip bireylerin akademik, sanatsal, sportif, kültürel ve sosyal başarılarını izlemek ve desteklemek amacıyla tüm ortaokul ve liselerde BİGEP başlatıldı.

Proje kapsamında okulumuz 8. sınıf öğrencileri Merve Göçmen, Duygu Dönmez ve Tuğçe Alpkaya'nın Bölmepınar Köyündeki evlerine veli ziyaretleri gerçekleştirildi. Okul müdürümüz ve branş öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşen veli ziyaretleri verimli bir şekilde geçti.

Yapılan veli ziyaretleri sonucunda öğrenci velilerinin istekleri dinlendi, öğrencilerin ders çalışma ortamları hakkında bilgi edinildi. Branş öğretmenlerimiz öğrencilerin daha verimli ders çalışması ve derslerini pekiştirmesi için öğrenci velilerimiz ve öğrencilerimize önerilerde bulundular. Öğrencilerimizin ders çalışma kaynak ve materyallerini inceleyen öğretmenlerimiz öğrenciler için tavsiyelerde bulundular. Destekleme ve yetiştirme kurslarının öğrencilerin ders başarısı üzerindeki etkisi üzerinde duruldu ve kurslara katılmaları için öğrencilere yönlendirme yapıldı. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Burdur Çavdır Bayır Şehit Halil Çelik Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)