Bosmtal Metal Teknolojileri Alan Şefimiz Bülent Aras, Alan Öğretmenleri Kadir Gökçe ve Mehmet Ali Işık, Adnan Menderes Ortaokulu ve Ayşe Sak Ortaokulunu Ziyaret Ederek Okulumuzun Tanıtım Faaliyetini Yaptılar.

Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Metal Teknolojileri alan şefimiz Bülent Aras, alan öğretmenleri Kadir Gökçe ve Mehmet Ali Işık, Adnan Menderes Ortaokulu ve Ayşe Sak Ortaokulunu ziyaret ederek okulumuzun tanıtım faaliyetini yaptılar.

Okulumuzun Metal Teknolojileri alan tanıtımı, ilgili alan şefi Bülent Aras tarafından yapılırken alan öğretmeni Kadir Gökçe öğrencileri mesleki eğitim ve okulumuzdaki diğer alanlar ve eğitim-öğretim uygulamaları anlamında bilgilendirdi.

Eğitim ve tanıtımlar sonrasında öğrencilere okulumuzun tanıtım broşürü dağıtıldı ve Mobilya Alan Öğretmenlerimizin üretimini yaptığı hediyeler okul personeline sunuldu.

Tanıtım faaliyetine katılan alan şefimiz Bülent Aras'a, öğretmenlerimiz Kadir Gökçe ve Mehmet Ali Işık'a ayrıca misafirperverlikleri için ilgili okul personeline kurumumuz adına teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Burdur Bucak Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)