Bosmtal Tüyap Makine Teknolojisi Fuarında

Okulumuz farklı alanlarında öğrenim gören 24 öğrencimiz için Makine, Motor ve Bilişim Teknolojileri alanında yenilikçi gelişmeleri takip etmeleri ve güncel uygulamaları yerinde inceleyip mesleki becerilerini pratik olarak geliştirmeleri amacıyla Müdür Yardımcımız Müjdat Güllüçay başkanlığında, Makine Teknolojileri şefimiz Fikret Asan, Motorlu Taşıtlar  şefimiz Erkan Özel ve Bilişim Teknolojileri şefimiz Yunus Nacar refakatinde Konya Gezisi düzenlenmiştir.

Yapılan eğitim ve uygulama gezisinde öğrencilerimiz 1. Gün TÜYAP Makine Teknolojisi Fuarını ziyaret etmiş ve makine alanında geliştirilen yeni teknolojileri incelemiştir. Mesleki becerilerine ve hayatlarına yeni bir vizyon ve ufuk katacak fuar gezisinde öğrencilerimiz çeşitli eğitimlere katılmıştır.

Öğrencilerimiz daha sonra Konya Ticaret Odası Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret ederek okulun imkanlarını incelemiş ve bilgi alışverişinde bulunmuştur.

Celalettin Karatay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde(Tarım Meslek Lisesi) konaklama yapan ekibimiz son olarak Konya şehir turuna katılarak sosyal anlamda da kendilerine katkı sunacak faaliyetler gerçekleştirmiştir.

Gezinin düzenlenmesinde emeği geçen okul Müdürümüz Ayşe Ünal'a, Müdür yardımcımız Müjdat Güllüçay'a, alan şeflerimize, gezide okul öğrenci ve öğretmenlerimizi nezaketle ağırlayan ilgili kurum ve okullara ve bizzat katılımcı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Burdur Bucak Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)