Boyabat Mektebi 2. Sayımız Yayında

“Susmanın kalesine sığınıyorum.

Önümde karanlıktan duvarlar

Sırtımda insan yüklü bir gök var.” der Erdem Beyazıt.

Susmanın kalesinin kalem ve kağıtla örüldüğünü fısıldar gibi.. Suskunluğunu bile yazarak haykırıyor oluşunun sırrını paylaşır gibi.. 

Geçtiğimiz aylarda “Boyabat” konulu ilk fanzin sayısını çıkaran Boyabat Mektebi yazarlık atölyesi öğrencilerimiz yazmanın kalesinden bizlere bir kez daha seslenerek ikinci fanzin sayılarını çıkardılar. İkinci sayıda 7 farklı lisede okuyan 14 öğrencimizin kaleme aldıkları 19 yazı bulunmaktadır. Okurlarının karşısına hikaye ve denemeleriyle çıkan öğrencilerimiz sırtlarında insan yüklü,hüzün,sevinç,korku yüklü göklerini,yaşamın içindeki yolculuklarını,kitaplardan buldukları şifayı bizlere anlatıyor. Öğrencilerimizin kaleminden çıkan ikinci sayımız siz değerli okurlarımıza emanet.. 

Boyabat Mektebi projesinin başından bu yana desteklerini öğrencilerimizden esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Enver Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Osman Özkan’a, süreç boyunca öğrencilerimizin yazılarıyla ilgilenen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Okumak için linke tıklayabilirsiniz: https://online.fliphtml5.com/ijgfu/mkvp/

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sinop Boyabat Osman Özgün Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)