"Bozkırın Bilgesi: Cengiz Aytmatov" Panelini Gerçekleştirdik. . .

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları faaliyeti kapsamında ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde hazırladığımız "Bozkırın Bilgesi: Cengiz AYTMATOV" okul panelimizi düzenledik. Panelde başarılı bir şekilde sunum yapan öğrencilerimiz, 9AFS sınıfından Rıdvan YEŞİL ve Mehmet İNCE'ye; 10AFS sınıfından Emre FİDAN'a, 10BFS sınıfından Nizar BEDEVİ ve Eren ZİGANA'ya teşekkür ederiz. Ayrıca panelimize katılım gösteren İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Sayın Mehmet Tahir BÜDÜN'e, Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Metin Ender KARABULUT'a, il ve ilçe şube müdürlerimize ve değerli misafirlerimize şükranlarımızı sunarız. 

Panelle birlikte ortaokul öğrencilerimizin bir yıl boyunca yürütmüş oldukları Anadolu Mektebi kapsamında okumuş oldukları kitaplardan hazırladıkları resim, kompozisyon ve şiirlerden oluşan sergi ise gelen misafirlerimizden büyük beğeni topladı.

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Lise Grubu Koordinatörleri Gönül YILMAZ ve İlkay ÖNAL'a, Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Ortaokul Grubu Koordinatörleri Sinan ASLAN ve Fahrettin CAN'a emekleri ve gösterdikleri başarıları için teşekkür ederiz. Bu anlamlı günde öğrencilerimizi ve ekipleri yalnız bırakmayan öğretmen arkadaşlarımıza da teşekkürü borç biliriz. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Karabağlar İzmir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)