Bucak Organize Sanayi Bölgesinde Bulunan Atanlar Kereste Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tarafından Okulumuza Hibe Edilmiş Olan Çizicili Daire Testere Makinesi Desteğinden Dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Atan Beye Ziyarette Bulunduk.

Bucak Organize Sanayi Bölgesinde bulunan ATANLAR KERESTE Sanayi Ticaret Limited Şirketi  tarafından okulumuza hibe edilmiş olan Çizicili Daire Testere Makinesi desteğinden dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Nihat ATAN Beye ziyarette bulunduk.

Okul Müdürümüz Ayşe Ünal, mobilya üretiminde elimizi güçlendiren; öğrencilerimize ve ilçemize daha farklı imkanlar sunabilmemizde bize imkân sağlayan Çizicili Daire Testere Makinesini hibe eden Atanlar Kereste sahiplerinden Nihat ATAN Beyefendiye teşekkür plaketi takdim ettiler. Plaket törenine, Bucak Ticaret Odası Başkanı ve aynı zamanda OSB Yönetim Kurulu Başkanımız Hasan Yalçın Meçikoğlu ve Bucak OSB Müdürümüz Binnur Çiğri de katıldılar.

Yapılan ziyarette, ayrıca, Mobilya ve İç Mekan Tasarımı alanı öğretmenlerimiz Halil Kozak ve Mehmet Saraç kendi el emekleri olarak hazırladıkları ahşap sehpayı, Nihat ATAN'a hediye olarak sundular. 

Bu vesileyle işletme sahibi Nihat ATAN Bey'e okulumuz adına tekrar şükranlarımızı sunarız. Desteklerini okulumuzdan hiçbir zaman esirgemeyen Bucak Ticaret Odası Başkanı ve aynı zamanda OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'na ve Bucak OSB Müdürümüz Binnur Çiğri hanımefendiye ve Öğretim Üyesi Dr. Zekeriya AKIN Beye teşekkür eder; el emeği göz nuru hediyeleri hazırlayan öğretmenlerimiz Halil Kozak ve Mehmet Saraç'a bu ince düşünceleri için okulumuz adına kalbî tebriklerimizi iletiriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Burdur Bucak Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)