Burası Düşler Diyarı - 5

Ahmet Kutsi Tecer Özel Eğitim Okulu öğrencileri ve öğretmenleri'nin birlikte hazırladıkları ve sahne aldıkları Barış temalı şiir dinletisi bugün Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi salonunda gerçekleştirildi. Okulun idareci öğretmen ve öğrencilerinin birlikte hazırlayıp sahne aldığı programda Özel eğitim öğrencilerinin sahne performansları protokol ve veliler başta olmak üzere tüm izleyicilerden tam not aldı.

Okul müdürümüz Süleyman Güler açılışta yaptığı konuşmada "bir saat sürecek olan bu program için aylardır hazırlık çalışmalarını yürüten başta kültür edebiyat kulübü öğretmenlerimiz olmak üzere emek veren gayret gösteren tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu özel çocuklarımızın mutluluğu ve topluma kazandırılması sosyalleşmesi için bu ve benzeri etkinlikleri çok önemsiyoruz. Bu uğurda ne yapsak azdır inanç ve düşüncesiyle hareket ediyoruz. Her alanda bizde varız ve olmaya da devam edeceğiz." dedi.

Çoğunluğunu öğretmenlerin yazdığı ve öğrencileriyle birlikte sahnede seslendirdiği bir birinden güzel şiirler ve türkülerle tadına doyulmaz bir program gerçekleştirildi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sivas Merkez Ahmet Kutsi Tecer Özel Eğitim Meslek Okulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)