Burdur'dan Dereköy'e Gelen Mutluluk

Dereköy İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri tarafından Aralık ayı içerisinde Değerler Eğitimi Projesi kapsamında 'Aralık' ayı değeri olan 'Paylaşmak' ile ilgili 'Hediyeleşme Etkinliği' düzenlemişti.

Dereköy İlkokulu öğrencileri Öğretmenleri rehberliğinde el emeği göz nuru özenle hazırlamış oldukları kendi seviyelerine uygun hediyeleri ,dikkatle paketleyip sevgi ve mutluluklarını da içine katarak Burdur Boğazköy Ruhi Mutlu İlkokuluna heyecanla göndermişlerdi.

Burdur Boğazköy Ruhi Mutlu İlkokulu öğrencileri arkadaşlarından gelen bu hediyeler karşısında çok mutlu ve memnun olup kendileri de özenle hazırlamış oldukları hediyeleri  Dereköy İlkokulu öğrencilerine gönderdiler.

 Görüşlerini aldığımız Okul Müdürü Ali Osman KILIÇ , "Bu anlamlı proje başarıyla gerçekleşti.Hediyeleşme ve paylaşmanın önemini kavrayan her iki okul öğrencilerinin yüzlerindeki mutluluk bizleri fazlasıyla memnun etti. Burdur Boğazköy Ruhi Mutlu İlkokulunda projemize destek veren  öğretmen ve öğrencilerine tekrardan teşekkür ederiz."dedi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kütahya Hisarcık Şehit Fatih Seven Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)