Burhaniye Ticaret Odası Özel Eğitim Uygulama Okulu "Geleneksel El Sanatları ve Resim Sergisi" Bu Yıl Da Kapılarını Sanatseverlere Açtı.

Ev sahipliğini Okul Müdürü Mehmet ÖZKAN'ın yapmış olduğu açılış törenine Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Sayın AytenTUNA, Burhaniye Ticaret Odası Başkanı Sayın Hasan VAROL, Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Bora ZİHNİ, Şube Müdürü Sayın Bülent AKMEŞE ve  İzettin ZENGİN katıldılar.Sergi  eğitim camiasından ve halktan yoğun ilgi gördü. Sergide, özel eğitim öğrencileri tarafından büyük bir emekle hazırlanan el yapımı eserler ve resimler sergileniyor. Dokuma, örgü, takı sanatı ve ahşap boyama gibi geleneksel el sanatlarının yanı sıra, farklı tekniklerle yapılan çağdaş resimler de ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Serginin açılışında konuşma yapan Okul Müdürü Mehmet ÖZKAN, "Geleneksel el sanatlarımızı yaşatmak ve özel eğitim öğrencilerinin üretime katılmalarına destek olmak bizim için büyük bir onur. Bu sergi, kültürel değerlerimizin korunması ve yaygınlaştırılması adına önemli bir adım" dedi.

Sergiyi gezen ziyaretçiler, özel eğitim öğrencilerinin çalışmalarını yakından inceleme fırsatı buldu. Birçok ziyaretçi, sergilenen eserlerin sanatsal ve kültürel değerine vurgu yaparak, öğrenci ve ögretmenleri tebrik etti.

"Geleneksel El Sanatları ve Resim Sergisi", 27 Mayıs 2024 Pazartesi günü akşam saat 20.00 'a kadar  ziyaretçilerini ağırlayacak ve sanatseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya devam edecek. Sanatın büyüleyici dünyasında keyifli bir yolculuğa çıkmak isteyen herkesi sergimize bekliyoruz.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Balıkesir Burhaniye Burhaniye Ticaret Odası Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)