Çanakkale Zaferi

Okul Müdürümüz Ali COŞKUN, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında;

"Tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Zaferi, tüm dünyaya Türk askerinin imkânsızı başardığı, vatan sevgisi ve iman gücünün önemini ortaya koyduğu gibi, düşmana da "Çanakkale geçilmez " gerçeğini kabul ettirmiştir. Çanakkale destanı, milletimizin inancı, birlik ve beraberlik ruhu içinde her şartta zafere ulaşacağının bir örneğidir. Bu nedenle Çanakkale Zaferi, kahraman Türk Milleti'nin varlığını yeniden ortaya koyduğu bir destanın adı olup, aynı zamanda bu destanın her satırında insanlık onurunu da taşımaktadır. Bu emsalsiz zafer sayesinde, düşmana korku dosta güven veren ve rengini şehitlerimizin al kanından alan bayrağımız bağımsızlığımızın sembolü olarak sonsuza dek dalgalanmaya devam edecektir. 

Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatanı uğuruna canından vazgeçen tüm Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman Gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum "dedi.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Keçiören Şinasi İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)