Çanakkale´den Afrin´e Şehitlerimize Saygı Yürüyüşü Yapıldı.

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından organize edilen şehitlerimize saygı yürüyüşü yapıldı.

     18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü dolayısıyla düzenlenen Çanakkale´den Afrin´e Şehitlerimize Saygı Yürüyüşü, büyük bir çoşku ile yapıldı. Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin yanı sıra ilçe kaymakamımız Sayın Salih SAK, İlçe Belediye Başkanımız Sayın Haluk CÖMERTOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sadık ÖZDEMİR ve diğer protokol üyelerinin de katıldığı yürüyüş, okul bahçesinde başladı. İlçe Jandarma Komutanlığı binasına kadar yapılan yürüyüş esnasında şehitler, vatan ve bayrak ile ilgili sloganlar atıldı. Büyük bir çoşkunun hakim olduğu yürüyüş ilçe jandarma komutanlığı bahçesine kadar sürdü.

     Yürüyüşün ardından ilçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde tören düzenlendi. Törende İlçe Jandarma Komutanımız bir konuşma yaparak yürüyüşü organize eden okulumuz öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti. Okul müdürümüz Hüseyin ATEŞ günün anlam ve önemi ile ilgili bir konuşma yaptı. Daha sonra ilçe Jandarma Komutanına okul müdürümüz tarafından Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim taktim edildi. Yürüyüş, ilçe müftümüzün şehitler ve gazilerimiz için yaptığı duanın ardından sona erdi.

     Bizlere duygu dolu anları yaşatan tüm öğretmen ve öğrencilerimize, ilçe protokol üyelerine, sadık polat ortaokulu mehter takımına ve okul müdürü Sayın Ali ÖZMEN´E, İlçe Jandarma Komutanlığı personeline teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Malatya Arapgir Kerem Aydınlar Fen Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)