Çankırı / Eldivan Kadıoğlu Anaokulu

Telefon:0 376 311 20 38 Adres:Topraklık Mahallesi Şehit Fatma Dönmez Caddesi No8 Eldivan / ÇANKIRI Web Sitesi:https://kadiogluanaokulu.meb.k12.tr Çankırı Okulları, Çankırı Eldivan Okulları, Çankırı Anaokulları, Çankırı Eldivan Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Çankırı Anaokulu Haberleri, Çankırı Eldivan Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://kadiogluanaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBütün öğrencilerimiz kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, geçmişten dersler çıkararak geleceğe daha emin adımlar atabilen fertler olması, Bütün başarıların arkasında zamanı iyi kullanmanın olduğunu bilen, kendine güvenen, hedefleri doğrultusunda azimle çalışan, inceleyen, araştıran ve sorgulayan fertler olması, Milli ve manevi değerlerine saygılı, toplumsal olayları daha titizlikle analiz edebilen ve çevre bilinci oturmuş kişiler yetiştirme. Kaliteyi önemseyerek hayatın her kademesinde kaliteli yaşam standartını yakalamak için gayret sarf eden, topluma iyi örnek ve yön verebilen kişiler yetiştirme.
MisyonTürk milli eğitiminin temel ilkeleri doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını ve yaşadığı toplumda örnek gösterilecek karakterli insan yetiştirmek, onları iyi bir vatandaş ve her yönden gelişmiş bireyler olarak hayata hazırlamaktır.
Telefon0 376 311 20 38
Faks0 376 311 20 38
AdresTopraklık Mahallesi Şehit Fatma Dönmez Caddesi No8 Eldivan / ÇANKIRI
İnternet Sitesihttps://kadiogluanaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Ulaşımİl merkezine 18 km uzaklıkta,ilçe merkezinde bulunmaktadır. İlden belediye veya şahsi araç ile ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 18 km uzaklıkta,ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Öğretim ŞekliNormal Öğretim
Ders Saatleri08.30- 13.30
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı62
  • Derslik Sayısı3
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://kadiogluanaokulu.meb.k12.tr/18/04/752588/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)