Çankırı / Kızılırmak Kızılırmak Şehit Remzi Aslan İlkokulu

Telefon:03763241541 Adres:Osmanlı Mahallesi Şehit Şehit Remzi Aslan Caddesi Sümbül Sokak Dış Kapı No5 Kızılırmak/Çankırı Web Sitesi:https://sehitremziaslanilkokulu.meb.k12.tr Çankırı Okulları, Çankırı Kızılırmak Okulları, Çankırı İlkokulları, Çankırı Kızılırmak İlkokulları, İlkokul Haberleri, Çankırı İlkokul Haberleri, Çankırı Kızılırmak İlkokul Haberleri
Kaynak:https://sehitremziaslanilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYarınlarımızın büyükleri olacak küçük öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmelerini,eğitim almalarını ve geleceği kucaklayan bir yapı içinde olmalarını;bunları yaparken okulumuzun da fiziksel yapısını günün şartlarına göre dizayn ederek teknolojik yönden donanımını sağlamak,iyi bir eğitim ortamı sağlamak.
MisyonGeleceğimizin teminatı öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirerek vatanına,milletine, bayrağına bağlı,gelişmiş,kendini tanımlamış ,bilgili ve kültürlü bireyler yetiştirmektir.
Telefon03763241541
AdresOsmanlı Mahallesi Şehit Şehit Remzi Aslan Caddesi Sümbül Sokak Dış Kapı No5 Kızılırmak/Çankırı
İnternet Sitesihttps://sehitremziaslanilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Çankırı ili Kızılırmak İlçe Merkezinde bulunmaktadır.
UlaşımÇankırı-Kızılırmak-Merkezİlçemizin Çankırı´ya olan uzaklığı 54 km.olup ulaşım ilçe dolmuşları ve özel araçlarla sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkÇankırı-Kızılırmak-Merkez
Ders Saatleri08:30 - 15:05
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKaloriferli (Doğalgaz Isınmalı)
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı11
  • Öğrenci Sayısı210
  • Derslik Sayısı11
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://sehitremziaslanilkokulu.meb.k12.tr/18/07/700320/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)